84134

Z Nápověda KOS
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

84134 - soupis akcí

Seznam rolí, pro které je formulář určen

  • STROF (rozvrhář fakulty)
  • STROK (rozvrhář katedry)
  • STRSK (referent pro studium katedry)
  • STRFK (referent katedry)

Formulář je rozdělen na následující záložky:

  • přehled jednorázových akcí
  • detail
  • přihlášení studenti


Přehled jednorázových akcí

Soupis všech jednorázových akcí s ohledem na daný časový filtr. Záznamy z tohoto přehledu lze pouze odstraňovat. Pokud na mazaný termín jsou přihlášeni studenti, bude uživateli nabídnuto přesunutí studentů na jiný termín včetně zaslání informačního emailu.

Detail

Zde lze editovat a vytvářet nové záznamy. Pokud je na fakultě vypsána akce typu JEDRT a jsou-li pro tuto akci vypsaná v budoucnu nějaká okénka, lze nabídku těchto okének zobrazit stiskem tlačítka Vybrat okénko. Kliknutím na toto okénko se otevře nabídka s dostupnými okénky, ve spodní části obrazovky lze pak upravit časový interval okénka a kliknutím na tlačítko Vybrat okénko se okénko vybere a časové údaje se zaznamenají do detailového formuláře.
Výběr místností je pak také závislý na tom, zda je vypsána akce typu JEDRT. Pokud je, nabízí se pouze místnosti, na něž je vytvořeno nějaké okénko. V opačném případě se nabízí všechny místnosti.
Lze taktéž omezit jednorázovou akci pro určité obory. Obory vyberete stisknutím tlačítka Vybrat obory. Pokud je zvolený obor, je patřičně o to omezena nabídka studentů v záložce Přihlášení studenti.
Políčko Garant je závislé na vyplnění polí Kód semestru a Kód předmětu. Jsou-li obě pole vyplněna, nabízí se pouze učitelé (garanti), kteří jsou k danému předmětu v daném semestru přiřazeni, jinak se nabízí seznam všech učitelů.

Přihlášení studenti

Přehled studentů přihlášených na daný termín, studenty je možné přihlašovat i odhlašovat z termínu. Studenta lze přihlásit přes nabídku F3 a následným uložením.