82041

Z Nápověda KOS
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Formulář 82041 Školení ke studijnímu plánu

Jedná se o vnořený formulář ve frm 84501 Příprava studijních plánů. Formulář obsahuje tabulku, do které je možné vybrat školení nadefinovaná v číselníku školení, která se mají přiřadit studentům s daným studijním plánem. Frm mohou editovat role STSSP (Správce studijních plánů); STRSO (Referent studijního oddělení); STSAP (Správce komponenty); STSDB (Správce databáze); STVSO (Vedoucí studijního oddělení).

Formulář je přístupný z 84501 Příprava studijních plánů. Po kliknutí na tlačítko Školení v horní části frm se otevře vnořený frm 82041 Školení ke studijnímu plánu. Zobrazí se tabulka, do které je možné vybrat školení, nadefinovaná v Číselníku školení. Pokud nejsou zatím vložená žádná školení, je tabulka prázdná. Ve spodní části formuláře vidíme vpravo zaškrtávací políčko ‚Jen platná školení‘, kterým můžeme filtrovat jen aktuálně platná školení (tedy nezobrazí se ty, která mají již ukončenou platnost).

Školení přidáme následujícím postupem

V políčku ‚Kód školení‘ klikneme na tři tečky a jednotlivě vybereme školení, která chceme k plánu přiřadit. Přiřazení potvrdíme stiskem ‚OK‘. Nabízí se pouze školení vytvořená na fakultě a současně školení, u kterých jejich autor zvolil, že jsou pro všechny fakulty. Zvolením školení se do tabulky dotáhnou všechny informace, které jsme nadefinovali v Číselníku školení (Kód, Název, Typ, Platí, Období, URL, Forma, Poznámka). Uložíme (F2).