82040

Z Nápověda KOS
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Formulář 82040 Školení studenta

Jedná se o vnořený formulář ve frm 82010 Přehled studentů (záložka ‚Školení‘ vpravo, pod rozkliknutelným menu „Další“). Do záložky se dotahují školení určená studijním plánem. Zde je možné nahrát certifikát ze školení a zadat datum splnění (určenou dobu před koncem platnosti bude poslána e-mailová notifikace studentovi). Frm mohou editovat role STSSP (Správce studijních plánů); STRSO (Referent studijního oddělení); STSAP (Správce komponenty); STSDB (Správce databáze); STVSO (Vedoucí studijního oddělení).


Zobrazení školení studenta

Po otevření záložky Školení se otevře nový formulář 82040 Školení studenta, kde vidíme nejdříve prázdnou tabulku. Aby se zobrazila školení, definovaná ve studijním plánu studenta, je třeba kliknout na políčko ‚Generuj‘. Pozn.: políčko ‚Generuj‘ je pouze v testovací verzi. Do budoucna se budou školení dotahovat studentovi automaticky v nočním zpracování. Dotáhnou se školení, přiřazená ke studijnímu plánu studenta - vyplněná levá část frm. Pravou část doplníme ručně.

Zadání data splnění školení / vložení certifikátu

Dále editujeme pravou část formuláře – vyplníme datum splnění a můžeme vložit certifikát o splnění školení. Potvrzení/certifikát o splněném školení je možné nahrát kliknutím na políčko ‚Nahraj/Smaž‘. Je možné vkládat pouze soubory ve formátu .pdf. Název nahraného souboru se zobrazí ve sloupci ‚Certifikát‘. Musíme vyplnit datum splnění – sloupec ‚Splněno‘. Sloupec ‚Platí do‘ se doplní podle časového období platnosti školení, jak jsme je nastavili v Číselníku školení.


Filtr zobraz školení jen pro aktuální stud. plán

Checkbox po zaškrtnutí zobrazí jen školení platná pro aktuálně přiřazený studijní plán a školení, která nejsou připojena k žádnému plánu (tedy checkbox skryje všechna školení, která neodpovídají aktuálnímu studijnímu plánu).